dilluns, 14 de desembre del 2015

Noves recomanacions fetes per l'alumnat de CM!

En Roc i en Sam volen compartir amb nosaltres les aventures de Tina Superbruixa, un d'ells és una adaptació del clàssic Don Quixot de la Manxa! La diversió està assegurada.

L'Alba ens presenta un llibre més misteriós, el llibre d'encanteris de la vella taràndula, per aquells més atrevits i curiosos!

El Dani i en Pol ens ofereixen un suculent llibre que ens servirà d'aperitiu: chuletas de dragón! Seguint amb la sèrie de macarrones con zombie! Se'ns ha despertat una gana de cop!



L'Ilyas, l'Anas, l'Antonio i l'Emma volen presentar-nos uns altres llibres plens de fantasia i aventures corresponents als viatges de Gerónimo Stilton, tot un èxit! Ja hi ha cua per llegir-los!

  

L'Agustí també ens ha portat un clàssic per a pixar-se de riure! Mortadelo y Filemón edició col.leccionista! A què espereu per demanar-li????

L'Izan ens ha presentat un llibre que encantarà a tots aquells amants del futbol: Gol: nos vamos a Brazil! a ell li ha encantat i es mor de ganes de deixar-nos-el per tal que en gaudim tan com ell!

L'Arnau ens presenta un llibre per a aquells més aventurers i apassionats del mar: Salvem el Nautilus!!!


Finalment, el Ramon ens vol sorprendre amb ... Super Nyaps a la recerca de l'aigua perduda! Un llibre amb més misteris i aventures!




A què esperes a recomanar-nos el teu!!!???